Reklámajándék emblémázás

Megajándékozná vásárlóit, üzleti partnereit?

Egy jó marketing kampányon, vagy egy új márka bevezetésén töri a fejét?

A megoldás az emblémázott reklámajándék!

Reklámajándék webáruházunk itt érhető el

További katalógusok az általunk forgalmazott termékekről:

Cool 2022 - Lapozható katalógus megnyitása itt!

Cool Karácsonyi YES - Lapozható katalógus megnyitása itt!

It's EasyLapozható katalógus megnyitása itt!

It's Easy Karácsonyi - Lapozható katalógus megnyitása itt!

2023. évi egyediesíthető agendák és határidőnaplók:

https://irodacucc.hu/Agenda-A/5-napi

Emblémázási eljárások:

Tamponnyomás

Olyan emblémázási eljárás, amely során a 2 dimenziós rajzot egy szilikon hordozófej segítségével egy nyomóformáról átviszik a 3 dimenziós felületre. Általában olyan termékek emblémázására alkalmazzák amiket más technológiával nem lehetséges emblémázni. 5 színig lehetséges, beleértve a fehéret is, termék kivételek előrordulhatnak.

 

 

Direktszita

Emblémázási eljárás, mely során a sablont egy szőtt háló tartja. A sablon nyitott tereket képez a hálón, így élesen lehet az anyagra vinni a festéket. Egy gumi simítóhengert kell végig húzni a sablonon, így préselve át a festéket a szita hálóján. Anyagtól függően használható a módszer, termék kivételek előfordulhatnak.

 

Transzferszita

Az emblémát színekre kell bontani, és színenként kell a szitát elkészíteni. A szitán keresztül préselt festék segítségével, felvisszük a logót egy két oldalon szilikonizált transzfer papírra, amit ragasztóporral finoman beszórunk és átegendünk a hőalagúton. Végül az így kapott képeket magas hőfokú kezeléssel a kívánt anyagra helyezzük.

 

Digitális transzfernyomás

Az eljárás hasonló a sima transzfernyomáshoz. A különbség a digitalizálásban rejlik, ahogy a logót, illetve képet felvisszük a transzferpapírra. Legtöbbször műanyag, pvc, gyapjú vagy hasonló anyagok emblémázására használják. A négyszínes CMYK eljárással, bármely szín előállítható.

 

Hímzés

Az az eljárás, amely során a tervet egy speciálisan tervezett hímzogép segít ségével belehímzik a textilbe. A legtöbb hímzogép számítógép által vezérelt, mely olvassa a digitalizált hímzés fájlokat. Az ár a logó méretétől, színek számától és az öltésszámtól függ.

 

Műgyantával bevont matrica - Epoxy

Logóját papírra nyomtatjuk, erre helyezzük a műgyantát, az így megszáradt műgyantával bevont matricát ráhelyezzük a kiválasztott kulcstartóra. Az epoxy műgyantás matricának köszönhetően a logo 3D hatású lesz.

Kerámiadekor

A logót szitanyomással egy papírra helyezzük (színenként haladva), majd ezt nedvesen ráhelyezzük a kerámia felületre. Végül a termékeket kemencébe tesszük és ráégetjük a kívánt emblémát.

 

 

Matricázás

Digitális képek reprodukciója egy matricán. Általában akkor használatos, amikor egy termék emblémázása bonyolult vagy például csomagolása miatt csak a matrica elhelyezés lehetséges. Az eljárás során négyszínnyomást használnak (CMYK), így bármely szín előállítható.

 

UV nyomtatás

Az egyik legszélesebb körben alkalmazható , magas felbontású - tartós nyomatképet biztosító , digitális direkt nyomtatási eljárás.

A nyomtatófejek nagy sebességgel juttatják a speciális tintát képpontokként közvetlenül a nyomathordozóra és rétegekként szárítják meg UV-LED lámpák segítségével , mely hatására a festék azonnal polymerizálódik.

Így rendkívül tartós és részlet gazdag nyomatok alakíthatók ki a kívánt terméken; fehér alányomással élénk színeket kapunk akár sötét felületeken is.

Mivel a festék ultraibolya fény hatására rögzül nincs szükség oldószerre , így az UV tinta semmilyen egézségkárosító anyagot nem tartalmaz.

 

 

Szublimáció

A legtökéletesebb minőségű és legtartósabb nyomatot biztosító emblémázási technológia.

Ultra magas felbontást megjeleníteni képes digitális nyomtatók viszik fel a szublimációs tintát képpontokként a speciális papírra , mely a festék gyors beivódása után hőprés segítségével transzferálódik a kívánt nyomathordozóra.

Magas hő (150oc +) hatására a festék gőzzé válik és beleég a hozzápréselt nyomathordozó felületébe , így kialakítva annak felületén ragyogó színű - rendkívüli kaparásállóságú nyomatképet.

Az eljárás kizárólag fehér felületen alkalmazható , textil esetén minimum 60% műszáltartalom, egyéb termék esetén szublimálható bevonat szükséges a technológia alkalmazásához.

 

Gravírozás